Verhuur woningen

” Geen gedoe. Heerlijk hoe ik alles door DHS Development kan laten regelen “

Snel en gemakkelijk!

Als u uw woning wilt verhuren aan expats staan de medewerkers van DHS Development klaar om u te helpen. U profiteert van ons exclusieve netwerk van personeelsleden van vele in Amsterdam en omstreken gevestigde multinationals. De medewerkers van deze multinationals zijn goed opgeleid, genieten vaak een hoog salaris en vertonen goed betaalgedrag.

Elke woning in de omgeving van Amsterdam die bij ons wordt aangemeld, wordt direct gepresenteerd aan inmiddels duizenden expats. Daarnaast plaatsen we uiteraard uw woning ook op Pararius, Funda en een aantal internationale expat community’s. Ons voornaamste doel is zorgen dat u uw woning zorgeloos kunt verhuren aan expats.

Uitgebreide kennis

DHS Development beschikt over uitgebreide kennis van de markt, de wet- en regelgeving en juridische zaken.

U profiteert van de ervaring en passie waarmee onze medewerkers dagelijks hun werk doen. Met grote regelmaat krijgen wij verzoeken van middelgrote bedrijven en multinationals voor het huisvesten van hun expat personeel. U kunt hiervan profiteren door uw woning bij ons aan te melden voor verhuur.

Geheel vrijblijvend

Wij komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek.

Hierbij kunnen we al uw vragen beantwoorden, en u adviseren omtrent de huursom, regelgeving en wettelijke voorwaarden waar u aan moet voldoen als u uw woning wilt verhuren aan expats. Door deze gedegen werkwijze bent u er zeker van dat er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien en dat u op een ontspannen manier uw huis kunt verhuren.

Persoonlijk contact

Met ons zorgvuldig opgebouwde expat netwerk, alsmede de vele persoonlijke contacten met huiseigenaren zijn we in staat sneller uw woning te verhuren, vaak voor een hogere huur, en met zo min mogelijk leegstand. Daarnaast screenen wij de kandidaten al voor dat we een bezichtiging plannen op identiteit en inkomen. Zekerheid voor alles, dat zijn we aan onze klanten verplicht. Meld ook vrijblijvend uw woning aan, we helpen u graag op weg naar een zorgeloze verhuurtransactie.